Over ons

Hallo en van harte welkom op onze website. Wat leuk dat jij meer wilt weten over ons. Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in notarieel werk en juridisch advies. Dus ben jij op zoek naar een notaris of jurist? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen jou op talloze gebieden van dienst zijn. Zo kunnen wij allerlei documenten voor jou ondertekenen, zoals een hypotheekakte, huwelijkse voorwaarden en andere zaken waarvoor jij naar een notaris moet. Daarnaast voorzien wij jou graag van juridisch advies op het gebied van ondernemersrecht, arbeidsrecht en gezondheidsrecht.

Veel mensen hebben overigens maar weinig kennis van notarieel werk en juridisch advies. Daarom hebben wij op deze site de nodige aandacht besteed aan een aantal lastige onderwerpen. Zo bieden wij jou onder meer een handleiding voor het kiezen van de juiste notaris. En geloof ons, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Daarnaast vind je hier artikelen met betrekking tot de diensten van een notaris en de documenten die een notaris mag ondertekenen. Tevens besteden we aandacht aan een aantal verschillende vormen van juridisch advies. Tot slot lichten we de belangrijkste verschillende uit tussen een notaris en een advocaat. Veel mensen denken dat dit hetzelfde is, maar dit is zeker niet het geval.

Voor het schrijven van de artikelen hebben ik (Gerard) een team van ervaren notarissen en juristen om mij heen gebouwd. Zij zitten al jarenlang in het vak en kennen het klappen van de zweep. Zij weten hierdoor ook precies wat zij voor jou kunnen betekenen en kunnen jou van het juiste advies voorzien. Doe er dus vooral je voordeel mee!